



2024 NASCAR OVAL GP NETHERLANDS - VENRAY RACEWAY **GENERAL SCHEDULE OVERVIEW**

(Exact times and procedures to be confirmed in the official event schedule)

09H00 - 18H00 HAULER PARKING opportunity for teams registered **Teams**

On the way back from Brands Hatch

THURSDAY JUNE 27th

14H00 Teams PADDOCK OPENS for installation

In pit-boxes or in teams awnings

Podium Ceremony in the fan zone

FRIDAY JUNE 28th

13:00 - 18:00Teams **Technical Inspections**

Drivers and Spotters Registrations 15:00 - 16:00**Drivers** Drivers and spotters Oval briefing 16:00 - 16:30**Drivers** 16:30 - 18:30**Drivers** Oval discovery Course (Car rides)

SATURDAY JUNE 29th

09:00 – 10:00 60 M	in ENPRO & EN2	OVAL DISCOVERY PRACTICE
--------------------	----------------	-------------------------

ENPRO

10:15 - 10:45	30 Min	EN2	PRACTICE 1
11:00 - 11:30	30 min	EN2	PRACTICE 2

13:00 - 13:45 45 min EN₂ **QUALIFYING**

20 min

14:45 - 15:1530 min EN2 Grid Walk, Autograph sessions and drivers introduction 15:30 EN₂ Start of formation lap

EuroNASCAR 2 RACE (70 LAPS or 40 min + 1 lap max) EN₂ Start 40 min 16:15 - 16:35 Podium Ceremony in the fan zone 20 min EN2

SUNDAY JUNE 30th

16:20 - 16:40

09:00 - 09:30	30 Min	ENPRO	PRACTICE 1
09:45 - 10:15	30 min	ENPRO	PRACTICE 2
12:15 - 13:00	45 min	ENPRO	QUALIFYING
14:45 – 15:15	30 min	ENPRO	Grid Walk, Autograph sessions and drivers introduction
15:30		ENPRO	Start of formation lap
Start	45 min	ENPRO	EuroNASCAR 2 RACE (100 LAPS or 45 min + 1 lap max)